Bejelentkezés
STILER.HU

STÍLER

divat

Info

STILER.HU
/2015-legstilusosabb-videoklipjei

2015 legstílusosabb videoklipjei

Stíler: Olyan személy, aki stílusosan éli mindennapjait, körültekintően választ az aktuális trendek közt. Megjelenése nem unalmas, de nem is hivalkodó

Legújabb twittek

Keresés
hirdetés
youtube
2015 legstílusosabb videoklipjei
Szerző: Rigó Ági - 2016.01.01. 10:07

A verseny hatalmas volt, a felhozatal óriási. Egy videoklipben ma már nem csak azt fontos megmutatni, hogy a művész milyen aranyosan pengeti a gitárt, hanem azt is, hogy milyen fergeteges stílusérzéke van. 2015 klipjei minden stílusban és műfajban hozták ezt az elvárást.

2015 legstílusosabb videoklipjei

Ismert és kevésbé népszerű előadók, tuti befutók és nagy visszatérők kerültek fel a listánkra.

Taylor Swiftet egyébként is kedveljük stílusa miatt, hiszen merész, modern és mindig van benne valami klasszikus hollywoodi glamúr. A Bad Blood videója akár akciófilmnek is elmenne, nemcsak a látványt, de a költségvetést illetően is. A szereplőgárda sem utolsó, az énekesnő minden menő barátját felsorakoztatta: többek közt Cindy Crawford, Karlie Kloss, Jessica Alba, Ellie Goulding, Gigi Hadid és egy pár Victoria's Secret angyal is szerepel a kisfilmben.

Rihanna is filmes babérokra tört a Bitch Better Have My Money-val, ami nálunk egyszer már kiütötte a biztosítékot – de a stílus kétségkívül nagyon ott van, így itt a helye 2015 legstílusosabb videói között.

Ellie Goulding is gengszteresre vette a figurát az On My Mind klipjében, amit Las Vegasban forgattak.

Kicsit retró, mégis nagyon friss az egyébként időnként a Queennel turnézó Adam Lambert Ghost Town című száma, és a videó is ehhez igazodik. A 90-es évek elektronikus zenéjét idéző dallamok mellé a táncmozdulatok és a styling is hibátlan.

Ha pedig retró, akkor ne feledjük el az év nagy visszatérőjét, Missy Elliottot, aki régen elképesztő plüss joggingjairól volt híres, most pedig egy villódzó, tükröződő rátétekkel díszített csodában nyomja.

A 90-es évek hip-hop stílusát fedezhetjük fel FKA twigsnél is, akinek nem mindig sikerült felöltözni, de elmebeteg választásai egy videóhoz pont, hogy tökéletesek.

Ariana Grande a hangján kívül két dologgal hívta fel magára a figyelmünket: az elképesztő műszempillákkal, és a hajával. A Focus című számhoz készült klipben a védjegyének számító tincsek fehér színt kaptak, ami meglepően jól áll az énekesnőnek.

Nicky Minaj és Beyonce közös dala és a hozzá tartozó videó pontosan azt hozza, amit a két sztártól várunk, de díváskodás helyett lazaság van és szeretet, a fekete-fehér szettek pedig zseniálisak.



Nézd meg a klipeket, és ha már a YouTube-on jársz, ne felejts el feliratkozni a Stíler csatornájára, hogy mindig értesülj új videóinkról és lejátszási listáinkról!