Bejelentkezés
STILER.HU

STÍLER

divat

Info

STILER.HU
/2016-legjobb-napszemuveg-trendjei

2016 legjobb napszemüveg trendjei

Stíler: Olyan személy, aki stílusosan éli mindennapjait, körültekintően választ az aktuális trendek közt. Megjelenése nem unalmas, de nem is hivalkodó

Legújabb twittek

Keresés
hirdetés
youtube
2016 legjobb napszemüveg trendjei
Szerző: Sebó Krisztián - 2016.04.20. 16:00

A napszemüveg manapság olyan elengedhetetlen kiegészítője egy nyárias szettnek, mint a cipő vagy egy menő táska. A trendek rendkívül erős tempót diktálnak és ez a napszemüvegek stílusán is megmutatkozik. A kerektől a tükrös lencsén át a mintás keretig, szinte mindennel találkozhatunk, így nem árt, ha jobban megvizsgáljuk, melyek viselésével lehetsz tutira Stíler.

2016 legjobb napszemüveg trendjei
Nehéz a legtökéletesebb darabot megtalálni, hiszen rengeteg arcforma létezik, arról nem is beszélve, mennyire válogatósak vagyunk. A napszemüvegek az évek során olyan népszerűségre tettek szert, hogy eggyel már be sem érjük egy szezonban. Kell egy a hétköznapokra, egy, amikor a kutyát sétáltatjuk és egy, amikor meghívást kapunk egy vagány medencés partiba. 

SZÍNES KERETES ÁLOM
Ha már ennyire közeledünk a nyárhoz, miért ne hódolnánk a feelingnek ragyogó, színes napszemüvegekkel? A plasztik keret ad egy kis futurisztikus löketet megjelenésünknek, mégis csodásan passzol a napbarnított bőrhöz.
Holly Fulton Marni Dries Van Noten
AZ AVIÁTOR ÖRÖK RAGYOGÁSA
Idén a jelszó: minél nagyobb, annál jobb! Ez annyira közkedvelt verzió, hogy évek óta nem tudunk ráunni. Az eltúlzott, oversize fazon nem csak a ruhadarabokon köszön vissza, hanem a pilóta napszemüvegeken is.
Paul&Joe Stella McCartney Tommy Hilfiger
AZ ÖRDÖG A RÉSZLETEKBEN REJLIK
Ezek a díszes, nem mindennapi darabok számtalan formában kaphatóak. Nem állítjuk, hogy mindenhez simán illeszkednek, azonban tény, hogy megjelenésed alapköve lehet egy jól megválasztott darab. Bátran öltözz hozzá, hiszen egy egyedi napszemcsi meghatározhatja egész megjelenésed.
Dolce&Gabbana Lutz Opening Ceremony
TÜKRÖM, TÜKRÖM
A tükrös keretű szemüveg tökéletes társad lehet egy menő fesztiválon, de a hétköznapokat is feldobhatod vele. A reflektív lencse játékos és szokatlan hatást kelt, azonban pont ettől annyira népszerű. Könnyedén elrejtőzhetsz mögötte, így bárkit szemügyre vehetsz anélkül, hogy az illető észrevenné.
Chanel Dior Chanel
ÍGY KEREK A VILÁG
Talán az egyik legvadabb és legvagányabb darab. A neves divatházak kifutóin tarolt, így ez a nyár egyik must have darabja. Ha nem akarsz Charlie-nak kinézni, mivel nem igazgatsz csokigyárat, azonban bejön ez a típus, válogass a széles kínálatból és találd meg a tökéletes terméket, mely passzol stílusodhoz és fejformádhoz.
Jeremy Scott Max Mara No 21
A SÁRGA MINDENHOL HÓDÍT
Arról már írtunk, hogy a sárga mennyire kedvelt ebben a szezonban, természetes, hogy a napszemüvegek lencséin is visszaköszön ez a szín. Egy monokróm szett tökéletes kelléke lehet, de ha a color blocking megszállottja vagy, akkor is remek választás.
Gucci House of Holland Marni