Bejelentkezés
STILER.HU

STÍLER

divat

Info

STILER.HU
/2016-legmenobb-ferfi-farmertrendjei

2016 legmenőbb férfi farmertrendjei

Stíler: Olyan személy, aki stílusosan éli mindennapjait, körültekintően választ az aktuális trendek közt. Megjelenése nem unalmas, de nem is hivalkodó

Legújabb twittek

Keresés
hirdetés
youtube
2016 legmenőbb férfi farmertrendjei
Szerző: Pusztai Olivér - 2016.02.18. 14:00

Farmer. A legnépszerűbb ruhadarab, amit a világon minden ember ismer és hord. A farmer anyag 143 évvel ezelőtt jelent meg a köztudatban és azóta is jelen van a legalapvetőbb trendek között. Fénye nem hogy kopna, egyre jobban erősödik. Most összefoglaljuk, hogy milyen változásokra számíthatunk ebben az évben a farmertrendeket illetően, ne mondd, hogy nem szóltunk időben!

2016 legmenőbb férfi farmertrendjei




A SZAKADT FARMER MENŐ LESZ

Elnyűtted a farmerod, már-már kétes színűre kopott, de nem akarsz megválni tőle? Ne tedd, ugyanis idén még erősebb lesz a szakadt, kopott farmer trend, mint tavaly. Merész dupla térdvágás, papírvékonyra koptatott anyag. Minél több bőrfelület látszik ki a nadrág alól, annál menőbb leszel. 

2016 A STRAIGHT ÉS TAPERED FARMER ÉVE

Régóta eltűntek a straight és tapered farmerfazonok, ami nem csoda, mert az utóbbi években a szűkebb skinny és super skinny volt a menő. Azonban az idei trendek között megjelent számos old school trend, és a farmer nadrágok szára elkezdett szélesedni. A retró feelinget tökéletesen visszaadó Levi’s 501-es modell erre a legalkalmasabb. 

EGYRE GYAKORIBB A PATCHWORK

A patchwork idén nagy hangsúlyt kap a férfi divatban. Persze nem azért, hogy megakadályozzuk a farmer szétesését, hanem hogy még színesebbé tegyük a megjelenésünket. Ha már a motoros és autóversenyzős és olajos hatású szerelőruhát idéző trend jelen van ebben a szezonban, akkor erre a legjobb felület a farmer. 

A FEHÉR AZ ÚJ KÉK 

2016 a világosabb árnyalatú farmerek éve lesz. Ha pedig világos, akkor miért ne legyen fehér? Alapvetően nem sokan szeretik ezt a színt, mert hamar koszolódik és nem a legjobb választás, ha egy piknikre, vagy egy barbecue partyra vagyunk hivatalosak. Ettől függetlenül ne felejtsük el, hogy a fehér egy nagyon semleges szín, ami sok lehetőséget ad arra, kombináljuk más színekkel.

TÁVOL-KELET ÉS A FARMER?

Nos, igen! Érdekes párosítás, de azt figyelembe véve, hogy idén a férfi trendekben egyébként is nagyon erősen van jelen a távol-keleti hatás, már ezen sem lepődhetünk meg. 

Ebben az évben a legnagyobb divatházak igyekezték keverni az amerikai anyagot a japán old school trendekkel. A tradicionális japán munkaruha, a noragi, vagy a kimonó stílusú farmerkabát nagyon erős hangsúlyt kapott, és meg kell hagyni, hogy ez a párosítás kifejezetten érdekesnek is tűnik. Az pedig csak hab a tortán, hogy nagyon is hordható darabokról beszélünk.