Bejelentkezés
STILER.HU

STÍLER

divat

Info

STILER.HU
/2016-sag-awards-erthetetlen-valasztasok-es-meses-ruhak

2016 SAG Awards: érthetetlen választások és mesés ruhák

Stíler: Olyan személy, aki stílusosan éli mindennapjait, körültekintően választ az aktuális trendek közt. Megjelenése nem unalmas, de nem is hivalkodó

Legújabb twittek

Keresés
hirdetés
youtube
2016 SAG Awards: érthetetlen választások és mesés ruhák
Szerző: Rigó Ági - 2016.01.31. 11:45

Itt a vörösszőnyeg-szezon, szinte egymást érik a különböző díjátadók, ahol a sztároknak meg kell jelenni, és lehetőleg mindent elkövetni azért, hogy elnyerjék a legjobban öltözöttnek járó elismeréseket. Ez az erős akarás érződött a tegnapi Screen Actors Guild Awardson is, ahol mindent láthattunk: színek és fazonok elképesztő kavalkádja következik.

2016 SAG Awards: érthetetlen választások és mesés ruhák

Amikor elsőre végigfutottam a képeket, bevallom, égnek állt a hajam. Valahogy nem éreztem azt, hogy bármelyik ruhába is különösebben beleszerettem volna – aztán másodjára már kezdett tisztulni a kép, és rájöttem: ez a rendezvény a sokszínűségről szól, ami nem feltétlenül baj. Sőt!

Mintha a stylistok megfeledkeztek volna a trendekről (ami nem is baj, ha például nagy kedvencemre, a naked dressre gondolunk), és mindent előrángattak a showroomok mélyéről az utóbbi 10 évre visszamenőleg. Visszatértek az antik görög szobrokról jól ismert ráncolt és rétegzett, rafinált ruhák, és sokan gondolták azt is, hogy egy jó mély V kivágás és a vele járó jelentős dekoltázs sok mindent megold. Nézzük hát, kik voltak a legszebbek, és kinek nem sikerült felöltözni!

 

SOFIA VERGARA MINDENT VITT

Nem viselt tündérmesébe illő, Disney-hercegnőket megszégyenítő outfitet, nem vak belga apácák verték a csipkét a ruhájára, és szó sincs haute couture csodáról. Viszont Sofia Vergara nem felejtette el azt, hogy nem a ruhának kell lélegzetelállítónak lenni, hanem az összhatásnak. Szemmel láthatóan csodásan érezte magát a nem túl bonyolult, pánt nélküli, alakját előnyösen kiemelő ruhában. A szín sem feltétlenül trendszín, és igen kevesen tudnák viselni ezt az élénk pink árnyalatot, de Sofiának jól áll, és ennyi a lényeg. A legnagyobb bravúr a tökéletes méret, ugyanis ez a ruha pontosan akkora, amekkorának lennie kell. Nem vág be, nem buggyannak ki belőle a színésznő keblei, és nem is túl nagy sehol. Bravo!

GÖRÖG ISTENNŐK MINDEN SZÍNBEN

Jó pár éve hatalmas trend volt rafinált ráncolásokkal ellátott ruhákat viselni. Valóban izgalmas látvány egy ilyen ruha, és egyébként praktikus is, mert ott takar, ahol kell. Úgy tűnik, a SAG díjátadóra többen elővették ezt a stílust több, kevesebb sikerrel.

Brie Larson jégkék Atelier Versacében csodásan néz ki Laverne Cox hihetetlenül dögös Prabal Gurung ruhájában January Jones is ezt a stílust választotta
Diane Lane biztosra ment: hibátlan, bár nem túl izgalmas Julianne Moore általában a legjobban öltözöttek közt van, de ez most nem sikerült Volt idő, amikor egyenesen rajongtam Kate Mara stílusáért, de ez a ruha valahogy nem az igazi
TILTSÁK BE A MÉLY V KIVÁGÁSOKAT

Alapvetően semmi gondom a mély V kivágásokkal, de kezdenek rémesen unalmasan hatni. A recept rémesen egyszerű: végy egy bármilyen ruhát, dobd fel egy mély V kivágással, és biztos az eredmény. Az meg kit érdekel, hogy jól áll-e annak, aki viseli, vagy sem?!

Eva Longoria végre eltért a habos, méteres uszállyal ellátott ruháktól, és milyen jól tette! Joanne Froggart Burberryben nem is néz ki rosszul. De mi történik a hajával? Marisa Tomei ruhája nem túl extra, az összhatás mégis rendben van
Emilia Clarke felkapta a szalagavatós ruháját Claire Danes nem gondolta túl ezt az estét Lily Rabe-et látva eszünkbe jut, hogy vigyázni kell a sárgával, mert rémesen sápaszthat
VÉGRE, VALAMI ÜDÍTŐ ÚJDONSÁG

A következő három színésznőnek sikerült üdítő újdonságot mutatnia, és ezért hálásabb nem is lehetnék. Végre történik valami!

Helen Mirren. Ő maga a csoda, mintha a tündér keresztanya elevenedett volna meg valamelyik meséből Sarah Paulson Armani ruhája a különleges textúrák variálásával emelkedik ki a tömegből Christina Ricci igazi tavasztündér a pasztellszínekkel, csipkével és pliszírozott szoknyarésszel
HÖLGYEK, TÖBBET VÁRTAM VOLNA

Vannak színésznők, akik szinte mindig csodásan néznek ki. Hogy ezt saját stílusuknak vagy a profi stylistjuknak köszönhetik, mindegy is. Kivéve, amikor cserben hagyja őket a szerencse, és rémes ruhákban jelennek meg.

Kedves Rachel McAdams, tőled többet vártam volna! Nicole, én próbállak kedvelni, de ez a ruha nem segít... Kedves Christina Hendricks, miért hagytad, hogy becsavarjanak a maradék karácsonyi csomagolópapírba?