Bejelentkezés
STILER.HU

STÍLER

divat

Info

STILER.HU
/hordj-minden-nap-farmert

Hordj minden nap farmert!

Stíler: Olyan személy, aki stílusosan éli mindennapjait, körültekintően választ az aktuális trendek közt. Megjelenése nem unalmas, de nem is hivalkodó

Legújabb twittek

Keresés
hirdetés
youtube
Hordj minden nap farmert!
Szerző: Pusztai Olivér - 2015.03.09. 22:47

A farmer évtizedek óta alapdarabja a férfiak ruhatárának. Szezonról szezonra megújul, miközben a vintage darabok is a gardróbunk részei maradnak. A tavasz közeledtével pedig az ilyenkor aktuális réteges öltözködés tökéletes alkalom arra, hogy a farmerből a lehető legtöbbet hozzuk ki. A Stíler most megmutatja, hányféleképpen variálhatod a farmert az öltözködésedben.

Hordj minden nap farmert!

Nincs népszerűbb ruhadarab a világon, mint a farmer. Így van ez immáron hatvan éve és idén is így marad. Manapság már készül belőle mellény, nadrág, zakó, ing, nyakkendő, de még öltöny is. Ennek előnye, hogy ha kedved tartja, akár non-stop is hordhatod, az üzleti megbeszéléstől az esti buliig.

Légy elegáns

A farmert ma már nyugodtan párosíthatjuk elegáns ruhadarabokkal is. Egy sötétkék farmernadrághoz szinte bármilyen zakót választhatunk, mert mindegyik jól mutat vele. A merészebbek kipróbálhatják a farmeringet is nyakkendővel, míg a klasszikus párosítás egy szép kasmír pulóver.

Farmert farmerrel

Ha éppen megőrülős napod van és minden farmerdarabot magadra akarod aggatni, ne gondold hogy túlzásba estél! Sőt, csináld csak nyugodtan. Nem tudsz sok lenni, viszont az összhatás annál tökéletesebb, minél kifinomultabban játszol az árnyalatokkal. 

Keverd a farmert más anyagokkal

A farmer másik szuper előnye, hogy szinte minden anyaggal tudod párosítani. Legyen szó bőrről, gyapjúról, vagy vászonról bármivel vegyítheted, miközben minden alkalommal más összhatást érhetsz el vele. 

Vásárold meg most kedvenc farmer ruhadarabodat, kattints a márkára!

<a href="http://www.hm.com/hu/product/70136?article=70136-B" target="_blank">H&M</a> <a href="http://www.gasjeans.com/hu_en/albert-rs-a-w838-e1421e.html" target="_blank">GAS Jeans</a> <a href="http://www.zara.com/hu/en/man/shirts/light-wash-denim-shirt-c358053p2586524.html" target="_blank">Zara</a>