Bejelentkezés
STILER.HU

STÍLER

divat

Info

STILER.HU
/2015-legszebb-ruhai-a-voros-szonyegen

2015 legszebb ruhái a vörös szőnyegen

Stíler: Olyan személy, aki stílusosan éli mindennapjait, körültekintően választ az aktuális trendek közt. Megjelenése nem unalmas, de nem is hivalkodó


Legújabb twittek

Keresés
hirdetés
youtube
2015 legszebb ruhái a vörös szőnyegen
Szerző: Rigó Ági - 2015.12.28. 18:00

A vörösszőnyegen minden évben felvonulnak azok a lélegzetelállító ruhák, amelyek az őket viselő hírességeket szinte földöntúlian gyönyörűvé varázsolják. Egy jó szín, trükkös szabás vagy stílusos kiegészítők teszik különlegessé a ruhát, és persze az, hogy harmóniában vannak viselőjükkel. Nézzük 2015 legmesésebb ruháit!

2015 legszebb ruhái a vörös szőnyegen
GIGI HADID ATELIER VERSACE RUHÁBAN

A Versace mestere a szuperszexi, rafinált kivágásokkal ellátott ruháknak, ez a fekete pedig különösen jól sikerült. Tökéletesen mutat Gigi Hadid bomba alakján, a minimál smink és egyszerű lófarokba kötött haj pedig tökéletes összhangban van vele.

LUPITA NYONG'O LÉGIES GUCCIBAN

A fiatal színésznőt mindig is kedveltük stílusa miatt, de amiért ez az outfit különleges, az a felszabadultság, amivel Lupita a ruhában pózol a Cannes-i fesztivál több száz fotósa előtt. Egyszerűen minden szögből csodásan mutat, nem kell egy pózt erőltetni, és szoborszerűen álldogálni benne.

BEYONCE SZINTE MEZTELENÜL, GIVENCHY-BAN

Igazság szerint már rémesen unalmasak ezek a szinte ott sem lévő ruhák, Beyonce mégis megérdemli, hogy felkerüljön 2015-ös toplistánkra, ugyanis ő csinálta a legjobban. A ruha, a haj, a smink, a póz – így tökéletes. Viszont hogy egyesek miért is próbálkoznak még ezzel a trenddel, egészen megmagyarázhatatlan.

CAITLYN JENNER VERSACE ESTÉLYIBEN

Caitlyn minden toplistára felkerül ebben az évben, de ez nem is meglepő. Így kell kinézni egy 60 feletti dívának! Semmi átlátszóság, indokolatlan kivágás vagy felesleges dísz: egy tökéletesen szabott ruha, ami kiemeli viselője előnyös adottságait, és elvonja a figyelmet a nem olyan szerencsés pontokról – ennyi kell.

EMMA STONE DIORBAN MASZKULIN, DE SZEXI

Emma Stone minden év elején végigjárja a filmes szakma legmenőbb vörösszőnyegeit, és ezzel fel is adja a leckét az év hátralevő részére a konkurens színésznőknek. Merészen választ ruhákat, igazi stíluskaméleon, aki mindig képes egy váratlan húzásra: itt éppen egy „felül zakó, alul áttetsző szoknya” kombinációban, ami vagány, mégis az alkalomhoz illő.

RIHANNA A TOJÁSRÁNTOTTÁBAN

A Met gála után millió meme keringett Rihannáról, akinek a ruhája egyeseket pizzára, másokat rántottára emlékeztetett. Mégis itt a helye 2015 top 10-es listáján, mert kísérletező és kalandos, pont, amilyen a világsztár stílusa is. Ha RiRi megjelenik, akkor megadja a módját és nem fél a szokatlan választásoktól.

JANE FONDA BALMAIN OVERÁLBAN

Így kell méltósággal öregedni! Jane Fonda a 80-hoz közeledve is lekörözött sok tinisztárt, amikor a Grammy vörös szőnyegén egy smaragzöld Balmain overálban lejtett végig. Íme, egy tetőtől talpig zárt outfit, ami így is különleges és szexi. Kinek kell még egy naked dress?

KENDALL JENNER CALVIN KLEIN COLLECTION RUHÁBAN

A lila nem volt kifejezetten 2015 trendszíne, de Kendall Jenner majdnem azzá tette – fantasztikusan áll a bőr- és hajszínéhez ez az árnyalat. A ruha – topmodellhez illően – nem sokat bíz a képzeletre, de mindenért kárpótol az anyag esése, ahogy viselője szinte táncol benne a fotókon.

TAYLOR SWIFT ELIE SAAB RUHÁBAN

Különleges szabás, nem mindennapi színválasztás! A popsztár nem állt meg a ruhánál, és milyen jól tette: magentaszínű Giuseppe Zanotti szandált és türkiz Lorraine Schwartz ékszereket választott hozzá. A színek fantasztikusan kiegészítik egymást, és megmutatják, hogy bár egy nude, arany vagy ezüst cipő mindenhez jól áll, néha megéri kísérletezni egy cseppet.