Bejelentkezés
STILER.HU

STÍLER

divat

Info

STILER.HU
/3-egyszeru-outfit-a-kozelgo-nyari-napokra

3 egyszerű outfit a közelgő nyári napokra

Stíler: Olyan személy, aki stílusosan éli mindennapjait, körültekintően választ az aktuális trendek közt. Megjelenése nem unalmas, de nem is hivalkodó

Legújabb twittek

Keresés
hirdetés
youtube
3 egyszerű outfit a közelgő nyári napokra
Szerző: Pusztai Olivér - 2016.05.07. 07:50

Ahogy a hőmérő higanyszála egyre feljebb és feljebb kúszik, ideje lecserélni a melegebb holmikat a nyáriakra. Azonban nagyon sok gardróbszekrény erre még nincsen felkészülve. Ahhoz, hogy elkerüljük a legdurvább divatbakikat, először érdemes körülnézni, milyen trendek lesznek népszerűek a férfi divatban idén nyáron.
 

3 egyszerű outfit a közelgő nyári napokra

Hiába a kevés ruhadarab nyáron, valahogy kétszer annyi divatbakit követnek el az emberek, mint az év más szezonjaiban. Hogy elkerüljük a vizuális környezetszennyezést fontos tisztázni egy-két alapszabályt, és figyelembe venni az új trendeket, hogy minidig naprakészek legyünk, amikor kiválasztjuk a következő outfit darabjait. 

 

VIRÁGOS ING ÉS CHINO

Nincs is kézenfekvőbb ruhadarab nyáron, mint egy virágos ing. Főleg, ha jól eltaláljuk a minta méretét és színvilágát. Ne keressük a nagymama nappali tapétájának virágos sormintáját a boltokban, érdemes keresni inkább az apró vagy közepes méretűt. Egy ilyen ing mellett érdemes arra figyelni, hogy a nadrág maradjon semleges. Bézs, homok, sötétkék, szürke: ezek az alapszínek jól működhetnek. 

 

GALLÉROS PÓLÓ ÉS SZÖVETNADRÁG

Nyáron is eljön a pillanat, amikor elegánsan kell megjelenni valahol. Ebben az esetben érdemes az atlétát otthon hagyni és lecserélni valami klasszikusra, ami igazán jól mutat. A galléros póló ebben a szezonban – mint minden korábbiban is – nagyon nagy népszerűségnek örvend, és azt veszem észre, hogy egyre kevesebben „menőznek” azzal, hogy fel hajtják a gallért, mikor a kabrióba pattannak. (Végre!) 

Légy bátor, és válassz élénk színeket, esetleg kisebb, visszafogottabb mintákat, és kísérletezz a textúrával. Ebben a szettben elég csak erre a ruhadarabra koncentrálni, a nadrág legyen hasonló színű, de más árnyalatú vékony szövetnadrág, vagy a jól bevált sötétebb alapszín.

 

RÖVIDUJJÚ ING ÉS SORT

Ez tűnik a legkönnyebb outfitnek, de ebben véreznek el a legtöbben. Van pár alapszabály, ami fontos tudni, ha ezt a kombinációt választjuk forró nyári napokra. Szerencsére már nem olyan nagy a hiszti a férfi rövidujjú ingek terén, mint pár éve. Miért ne hordhatnánk nyáron ezt a praktikus ruhadarabot? Mert állítólag óriási divatbakinak minősül? Marhaság... Viszont az ingujj hossza és mérete nagyon fontos. Optimális esetben érjen felkar középig, ne legyen túl szoros és ne is álljon rajtad úgy, mint a viaszos sátor a kemping közepén. Legalább kétujjnyi hely legyen a bicepszed és az ingujj között.

A nadrágnál fontos a hossz! Egy jól megválasztott sort pár centivel a térd felett végződik. Ne legyen túl rövid, hiszen nem forrónadrágot hordasz, és ne legyen túl hosszú, ami aránytalanul törheti meg a tested.