Bejelentkezés
STILER.HU

STÍLER

divat

Info

STILER.HU
/a-naracamicie-ferfi-kollekciojanak-legjobb-darabjai-iden-nyarra

A Naracamicie férfi kollekciójának legjobb darabjai idén nyárra

Stíler: Olyan személy, aki stílusosan éli mindennapjait, körültekintően választ az aktuális trendek közt. Megjelenése nem unalmas, de nem is hivalkodó

Legújabb twittek

Keresés
hirdetés
youtube
A Naracamicie férfi kollekciójának legjobb darabjai idén nyárra
Szerző: Pusztai Olivér - 2015.03.05. 19:28

 Az olasz ing és kiegészítő márka az egyik kedvencem. Szeretem a Naracamicie-t, mert tökéletes slim fit ingeket gyártanak, ráadásul a legtöbb olyan minőségi anyagból készül, ami nem igényel vasalást. És nem kísérleteznek, hanem bevállalják a tutit. Szinte minden népszerű trend megtalálható a kollekcióban, igény szerint.

A Naracamicie férfi kollekciójának legjobb darabjai idén nyárra

Korábban már beszámoltunk arról, hogy idén trend lesz minden, ami mintás, csíkos, vagy akár pöttyös. Ez az ingekre is nagyon igaz. A Nara-ingek és pólók alapvetően elég hangsúlyosak, emiatt érdemes a szettünket rájuk építeni. Elég egy visszafogottabb farmer vagy chinos, valamivel hangsúlyosabb cipő és kész is az outfit. Ha zakót is viselsz, az legyen sötét színű, derékban kicsit szűkített, egy soros. A kollekció darabjai között a bevállalósabbak és a visszafogottabb stílus hívei is megtalálhatják a nekik megfelelőt.(a teljes galériáért kattints a képre)